1. |
Sätt ugnen på 225°. |
2. |
Dela varje kycklingfilé i två eller tre bitar på längden. Lägg dem i en smord ugnsform och krydda med salt och peppar. |
3. |
Kärna ur och skär paprikan i bitar. Klyfta tomaterna. Skölj och strimla purjolöken. Dela champinjonerna i kvartar. Lägg allt runt om kycklingen i formen. |
4. |
Blanda grädde, crème fraiche, chilisås, skalad och riven vitlök, mango chutney, paprikapulver, salt och peppar i en skål. Häll blandningen i ugnsformen. Tillaga i ugnen i 40 minuter. Strö över ost och gratinera i 10 minuter. |
5. |
(Rostade potatishalvor: Tvätta och dela potatisen i halvor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i 20 minuter. Dela broccolin i mindre buketter. Skala och skiva morötterna. Lägg broccoli och morötter bredvid potatisen på plåten, och ringla över olja. Krydda med timjan, salt och peppar. Rosta i ugnen i ytterligare 20 minuter.) |
Kommentera